Depressie behandeling met therapie in Rotterdam

Somberheidsklachten

Iedereen is wel eens een dagje down. Maar voor jou is het anders. Je bent eigenlijk doorlopend somber. En niet maar een dagje, maar al een behoorlijke tijd.

Je voelt je neerslachtig, leeg. Je geniet nergens meer van en wat je vroeger boeide doet je nu maar weinig. Je slaapt slecht en hebt weinig energie. Alles bij elkaar trek je je terug in jezelf. Contacten met mensen kosten je te veel energie, daarnaast heb je er geen zin in. Je bent veel te druk bezig met je eigen gedachten die je geen rust geven.

Hulp vragen

Het is bijna onmogelijk een depressie te lijf te gaan zonder deskundige begeleiding. Mensen die dichtbij je staan bereiken je maar moeilijk. Een psycholoog kan je op zo’n moment goed helpen die neerwaartse spiraal doorbreken.

Ik kan je helpen

Somberheidsklachten zijn goed te behandelen. De behandeling bestaat vaak uit een combinatie van gesprekken (inzichtgevend) en opdrachten (gedragsverandering). Welke behandeling bij jou het beste werkt, hangt af van het soort depressie en je karakter.

Online depressie therapie

Een depressie kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Neem dan even een kijkje op: online therapie.

Contact Psycholoog Rotterdam

Ik hoop dat je de informatie kunt vinden die je zoekt. Heb je vragen? Of wil je weten of ik je kan helpen? Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie of bel 010-3070091. Ik heb geen wachtlijst, dus je kunt snel in mijn praktijk terecht.