Relatietherapie Rotterdam met relatietherapeut Dilys Moons

Iemand op wie je terug kunt vallen

Iedereen heeft iemand nodig. Iemand die er voor je is. Iemand waar je van op aan kunt, die je vertrouwt en op wie je terug kunt vallen. Je partner.

Je relatie is het anker waarop je een leven bouwen kunt. Daarom ook dat alles wankelt op het moment dat het niet goed gaat tussen jou en je partner.

Bij Relatietherapie Rotterdam richten we ons dan ook op:

 • Het verstevigen van de relatie op het gebied van verbinding en intimiteit,
 • Het ombuigen van ruzies en vernietigende gesprekken naar dialogen waarin ondersteuning en geborgenheid kan worden gevraagd en gegeven,
 • Het vergroten van een veilige bodem in een relatie.

Relatietherapie Rotterdam: zet de stap

Elke relatie heeft zijn broze momenten, dat hoort erbij. Jij en je partner komen op eigen kracht of met hulp van vrienden en familie door die momenten.

Nu is het anders. En je weet het, want daarom ben je hier.

Het lukt niet meer zelf. Jullie relatie zit vast, jullie reageren op elkaar volgens een bijna vast patroon en geen van beiden kan eruit breken.

Dat kan ook bijna niet meer helemaal op eigen kracht. Je hebt er daarom goed aan gedaan me te vinden; want waarschijnlijk kan ik jullie helpen bij Relatietherapie Rotterdam. Wacht niet te lang me te benaderen, elke dag dat jullie geen stap naar elkaar toe zetten, zetten jullie er twee van elkaar af.

Met Emotionally Focused Therapy weer een hechte band

Emotionally Focused Therapy; oftewel, het gaat bij onze relatietherapie om de emoties. Die emoties dirigeren namelijk alle communicatie in een relatie. Daardoor wordt een gesprek soms keihard, zeg je dingen waar je spijt van krijgt en die dan toch gezegd zijn of kun je je juist gaan afzonderen.

We pellen de relatie, maar vooral ook jullie afzonderlijk en jullie communicatie, laagje voor laagje af. Dat is heel concreet, we nemen echte situaties, pluizen van minuut tot minuut uit wat er gebeurt en vooral hoe dat voelt. Je zult merken dat je daardoor jezelf en de ander beter begrijpt en ook anders op elkaar kunt reageren.

Zo kunnen jullie weer een hechte band met elkaar krijgen.
Lees meer over relatietherapie:

 • Wanneer ga je in relatietherapie?
  Waarschijnlijk zitten jullie nu in een relatie crisis. Misschien is er wel iets heftigs gebeurt, of jullie zijn gewoon van elkaar vervreemd, de ruzies vermoeien je en je vraagt je af hoe lang je nog bij elkaar blijft.
 • Relatietherapeut Rotterdam: de werkwijze van Dilys Moons
  Als relatietherapeut concentreer ik me in ons eerste gesprek op een aantal zaken. Jullie vraag natuurlijk, maar ik wil ook graag zien hoe jullie samen zijn, hoe een typische ruzie tussen jullie er uit ziet. Ik zal ook vragen of jullie deze therapie wel écht willen.
 • Emotionally Focused Therapy bij Dilys Moons
  Emotionally Focused Therapy is een hele succesvolle manier om je door een moeilijke periode in je relatie te loodsen. Deze therapie vorm laat je zien wat jij en je partner met elkaar aan het doen zijn en hoe dat voor elkaar voelt.

Heb je een vraag over je relatie?

Neem dan even een kijkje op Psycholoog NU! het gratis relatietherapie forum. Op dit forum kan je anoniem en gratis je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ik zelf.

Contact Psycholoog Rotterdam

Ik hoop dat je de informatie kunt vinden die je zoekt. Heb je vragen? Of wil je weten of ik je kan helpen? Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie of bel 010-3070091. Ik heb geen wachtlijst, dus je kunt snel in mijn praktijk terecht.