Tarief en vergoeding van de therapie bij Dilys Moons

Voor jou

Individueel consult kost 98,- euro per sessies. In eerste instantie maken wij wekelijkse afspraken, het kan zijn dat we later, elkaar minder vaak zien. Hoe lang wij met elkaar zullen werken is afhankelijk van je klacht, je tempo van verwerking van wat we bespreken en je bereidheid om te veranderen, maar doorgaans hebben we 5 tot 10 sessies nodig.

Voor jullie

De intake en elk consult voor jullie samen, bijvoorbeeld relatietherapie, kost 115,- euro per sessies.

Andere vormen van contact

Het komt misschien niet altijd goed uit, of misschien kun je soms gewoonweg even niet weg. Op die momenten kunnen we het werk toch voortzetten. Via mail of telefoon.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.
Bekijk de website van de NFG of informeer zelf bij je zorgverzekeraar of de NFG en de diensten van Psycholoog Rotterdam vergoed worden.

Betaling en afzeggen

Betalingen gaan via factuur van FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Contact Psycholoog Rotterdam

Ik hoop dat je de informatie kunt vinden die je zoekt. Heb je vragen? Of wil je weten of ik je kan helpen? Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie of bel 010-3070091. Ik heb geen wachtlijst, dus je kunt snel in mijn praktijk terecht.